• musclemecca bodybuilding forums does not sell or endorse any bodybuilding gear, products or supplements.
    Musclemecca has no affiliation with advertisers; they simply purchase advertising space here. If you have questions go to their site and ask them directly.
    Advertisers are responsible for the content in their forums.

Browser problem

Daniel Andersson

Daniel Andersson

Mecca Mod (not)
VIP
Joined
Oct 30, 2006
Messages
8,470
Points
38
Everytime I post something the browser stops. I have to go back one page and update the page, first then my post will appear
This only happens here on musclemecca. Is there a problem with the site and Firefox?
 
Clint

Clint

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Jul 11, 2006
Messages
11,308
Points
38
I get a white page everytime I quick reply :disgust:
 
Paulie

Paulie

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Jul 13, 2006
Messages
2,698
Points
36
I have the same problem. It's been happening for the past 4 months.
 
R

Rocky

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Jul 15, 2006
Messages
11,432
Points
38
I get white spots before my eyes when I come.
 
miamiracing

miamiracing

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Mar 22, 2007
Messages
5,891
Points
38
i have the same problems since i'm on mecca

you guys using Firefox? if yes than try internet explorer or whatever, its not gonna happen there.. just w ith firefox
 
Daniel Andersson

Daniel Andersson

Mecca Mod (not)
VIP
Joined
Oct 30, 2006
Messages
8,470
Points
38
i have the same problems since i'm on mecca

you guys using Firefox? if yes than try internet explorer or whatever, its not gonna happen there.. just w ith firefox

The only reason I use firefox is that my Internet Explorer crashes 5600000403905390450934905309453 times a day when I use it :xyxthumbs:
 
Paulie

Paulie

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Jul 13, 2006
Messages
2,698
Points
36
My IE is all jacked up as well. It wont even open up the browser when I double click it.
 
Clint

Clint

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Jul 11, 2006
Messages
11,308
Points
38
MY IE is fine, but all my bookmarked links are under Firefox so I'm not wasting my time with it.

Here at work I use IE and no browser issues with the white screen or anything :e5dunno:
 
Daniel Andersson

Daniel Andersson

Mecca Mod (not)
VIP
Joined
Oct 30, 2006
Messages
8,470
Points
38
Its a problem I have with Vista X64............
 
miamiracing

miamiracing

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Mar 22, 2007
Messages
5,891
Points
38
no its because of firefox @ daniel

IE, Opera and shit like that works fine its just with Firefox..
 
Daniel Andersson

Daniel Andersson

Mecca Mod (not)
VIP
Joined
Oct 30, 2006
Messages
8,470
Points
38
no its because of firefox @ daniel

IE, Opera and shit like that works fine its just with Firefox..

It hasn't always been like this, that why I asked
 
miamiracing

miamiracing

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Mar 22, 2007
Messages
5,891
Points
38
oh ok, coz any computer i'm using with firefox got this problem...
 
Paulie

Paulie

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Jul 13, 2006
Messages
2,698
Points
36
It's a firefox issue. Im on IE right now and it's fine, no white screens.
 
Tech

Tech

Ron Paul FTW
VIP
Joined
Jul 12, 2006
Messages
10,636
Points
38
Bowser-1.jpg
 
Paulie

Paulie

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Jul 13, 2006
Messages
2,698
Points
36
Ha. Browser - Bowser. lol.
 
Daniel Andersson

Daniel Andersson

Mecca Mod (not)
VIP
Joined
Oct 30, 2006
Messages
8,470
Points
38
LOL tech :D
 
Arcane1129

Arcane1129

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Jul 13, 2006
Messages
2,012
Points
38
Lol Tech, took me a second to get it.
 
Top