• Welcome to MuscleMecca Bodybuilding Forums

    Do you love bodybuilding and events like the Olympia and the Arnold Classic? Are you interested in Bodybuilding, Fitness or building muscle? If so check out and join our bodybuilding forum! Musclemecca bodybuilding forums is one of the oldest and most popular bodybuilding, fitness forums! Some past members of Musclemecca include Phil Heath, Ronnie Coleman, Gregg Valentine and More! We have over a million bodybuilding videos, pictures and articles! We have many helpful bodybuilding enthusiasts to answer questions and give you advice on building muscle! See You In The Bodybuilding Forums!

  • musclemecca bodybuilding forums does not sell or endorse any bodybuilding products. Do not sell any bodybuilding products through musclemecca bodybuilding forums.
    Musclemecca.com has no affiliation with advertisers; they simply purchase advertising space here. If you have questions go to their site and ask them directly.
    Advertisers are responsible for the content in their forums.
steroids24h.com

Help

Big Beef

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Apr 8, 2017
Messages
1,341
Points
0
When I am at the mecca homepage & log in, it shows me logging in, but doesn't seem to register at the top of the page where my user name should be. Because of this, most of the sponsors on here are showing up as private & I can't access them. It'll let me post a thread here though?? Anyway, just trying to figure out what's going on. Any help would be much appreciated
 

Big Beef

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Apr 8, 2017
Messages
1,341
Points
0
Actually, I was able to still access it, even though it was showing private. Not sure if it will let me post though. This thread wasn't showing up either & took me a minute to find it. Not sure why
 

TalkAdmin

TalkAdmin/MuscleMecca
Staff member
Staff
Member
Joined
May 27, 2010
Messages
5,031
Points
48
When I am at the mecca homepage & log in, it shows me logging in, but doesn't seem to register at the top of the page where my user name should be. Because of this, most of the sponsors on here are showing up as private & I can't access them. It'll let me post a thread here though?? Anyway, just trying to figure out what's going on. Any help would be much appreciated
Thanks bro,

I believe I corrected this issue but please let me know if you still run into it. I made a few changes last night so it is possible there are still some minor bugs.
 

Big Beef

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Apr 8, 2017
Messages
1,341
Points
0
When I am at the mecca homepage & log in, it shows me logging in, but doesn't seem to register at the top of the page where my user name should be. Because of this, most of the sponsors on here are showing up as private & I can't access them. It'll let me post a thread here though?? Anyway, just trying to figure out what's going on. Any help would be much appreciated
Thanks bro,

I believe I corrected this issue but please let me know if you still run into it. I made a few changes last night so it is possible there are still some minor bugs.

Thanks for looking into it, but it is still happening. This time though, before logging in, I clicked on feedback & it took me to the annoucement section & shows I am still logged on & it will keep doing that, no matter how much I log off. Also, I always go to full theme, but when I click on my thread it takes me back to the where it doesn't show everything... not the full theme. Luckily it did becuase I couldn't see your alls replies on the full theme. Could only see my comments. Tried logging into the homepage again & it it says "thanks for logging on Big Beef", but everything still appears as if I'm a visitor. Hopefully all this detail will help
 

TalkAdmin

TalkAdmin/MuscleMecca
Staff member
Staff
Member
Joined
May 27, 2010
Messages
5,031
Points
48
Ok bro, I'm sure I can get it corrected tonight but please try clearing your browser cache and cookies and see if that corrects it.

What browser are you using?

Thanks
 

Big Beef

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Apr 8, 2017
Messages
1,341
Points
0
Ok bro, I'm sure I can get it corrected tonight but please try clearing your browser cache and cookies and see if that corrects it.

What browser are you using?

Thanks

I think everything is lined out now. It is working like before. Thanks a lot for staying on top of it & getting it fixed
 
Similar threads

Similar threads

Top