• Welcome to MuscleMecca Bodybuilding Forums

    Do you love bodybuilding and events like the Olympia and the Arnold Classic? Are you interested in Bodybuilding, Fitness or building muscle? If so check out and join our bodybuilding forum! Musclemecca bodybuilding forums is one of the oldest and most popular bodybuilding, fitness forums! Some past members of Musclemecca include Phil Heath, Ronnie Coleman, Gregg Valentine and More! We have over a million bodybuilding videos, pictures and articles! We have many helpful bodybuilding enthusiasts to answer questions and give you advice on building muscle! See You In The Bodybuilding Forums!

  • musclemecca bodybuilding forums does not sell or endorse any bodybuilding products. Do not sell any bodybuilding products through musclemecca bodybuilding forums.
    Musclemecca.com has no affiliation with advertisers; they simply purchase advertising space here. If you have questions go to their site and ask them directly.
    Advertisers are responsible for the content in their forums.
King Bodybuilding Labs

My computer owns

Daniel Andersson

Mecca Mod (not)
VIP
Joined
Oct 30, 2006
Messages
8,536
Points
38
I play Crysis VERY MUCH 30-60min a day often.
Anyway, I noticed something funny, I run Crysis on max, that is 1280x1024 with full on every single sitting there is. And normally my fps is 30-40.
But not this time :49:

2mhvp1d-1.jpg
 

miamiracing

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Mar 22, 2007
Messages
5,868
Points
38
that doesn't look like max at all :e5dunno:

no AA and stuff like that :food-snacking:
 

Daniel Andersson

Mecca Mod (not)
VIP
Joined
Oct 30, 2006
Messages
8,536
Points
38
that doesn't look like max at all :e5dunno:

no AA and stuff like that :food-snacking:

Shit, you where right...it wasn't turned on, I saw in the console that I need to restat the app before it starts to work..:angrydude:
 

Zigurd

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Sep 9, 2007
Messages
3,688
Points
38
Crysis has mediocre gameplay over superb graphics. And I enjoyed it fucking much. Also, what are your comp specs to be running such a beast on mas settings ?
 

Hypocrisy86

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Jul 13, 2006
Messages
15,571
Points
38
thats highspec not very high, i got mine on 1280x1024 on very high all
getting up to 30fps, 2x aa and 4x af
 

Arcane1129

Mecca V.I.P.
VIP
Joined
Jul 13, 2006
Messages
2,014
Points
38
DA, I believe there's a hack that lets you play very high on XP. You should check that out. Nice computer you've got there. :xyxthumbs:
 

Daniel Andersson

Mecca Mod (not)
VIP
Joined
Oct 30, 2006
Messages
8,536
Points
38
thats highspec not very high, i got mine on 1280x1024 on very high all
getting up to 30fps, 2x aa and 4x af

I cant use very high in XP, I need DX10 for that, In vista it was even nicer, with fade and lights. The fps is much lower in Vista though, cause of the total lack of game performance. The memory leakage Vista has is really bad.
It uses 3,4gb memory in cache, and for nothing...The XP x64 I use right now uses 2,6gb after I've played for 30min.

I'm thinking about getting another 8800GTS so I can use SLi, then it will look awesome
 

Similar threads

Top